dimarts, 22 de maig del 2007

Lisbon!!!!

Sí, sí, sí!! Dilluns que ve, dia 28 de Maig, marxem de Lleida amb destinació Portugal per passar 3 dies a Lisboa!!
Motiu? Doncs la realització del Congrès de SAT 2007 en aquesta ciutat, de tal manera que el professor de l'assignatura encarada a la investigació del màster ens ha dit que serà una bona oportunitat per veure com funciona tot aquest món.
Així doncs, els 7 alumnes de l'assignatura ens unirem als 3 professors que hi van per conèixer a gent d'arreu (qui diu d'arreu diu de Xina XDD) i, per què negar-ho?, per fer una mica de turisme :P

Per tant, el planning pels 3 dies que estarem els 7 solets acampant al nostre aire és el següent:
  1. Dilluns dia 28:
    • Marxem de Lleida a les 5 del matí per tal d'arribar a les 7 a l'aeroport de BCN (terminal B) i agafar el vol que ens ha de dur a Lisboa (companyia ClickAir). Prèviament ens haurem hagut d'arrastrar pel "hall", davant de l'oficina de ClickAir, per demanar que ens facin factures XDD.
    • Arribem a Lisboa sobre les 11 del matí ("una hora menos en Portugal" XDD) i, segons ens han dit, els taxis que ens han de dur a l'hotel tardaran aproximadament 1 hora en fer el trajecte.
    • A les 12 del migdia arribarem a l'hotel (de 3 estrelles!!!, el que pot fer una beca de la UdL... XDDD) i farem el "check-in". Un cop deixades les coses a l'habitació anirem a dinar i després... (so de tambors)...., turismeeee!!! :D.
    • A les 8 de la tarda hem quedat al "hall" de l'hotel amb els professors per anar a sopar tots plegats (l'Argelic i l'Ansótegui ja hauran presentat els seus papers a les 10 i 11 del matí... :( ).
  2. Dimarts dia 29:
    • De bon matí anirem al congrès i mirarem algunes de les presentacions. També ens quedarem al "coffe break" i després, al "lunch", anirem pel nostre compte.
    • Tarda lliure per fer turisme.
  3. Dimecres dia 30:
    • Matí de congrès amb el mateix planning que el dia anterior.
    • Tarda lliure per fer turisme i ja preparar les coses per tornar a casa amb l'avió de les 9 del vespre (de Vueling).
    • Arribada a l'aeroport de BCN a les 12 de la nit i retorn a casa amb cotxe.
Així doncs..., ja ho tenim tot planejat. Ara només queda decidir què anirem a veure :D. Segons el meu pare, el passeig marítim és molt bonic, l'expo s'ha de veure, perquè és flotant damunt del mar i la part vella de la ciutat és la més maca, malahuradament es va cremar en un incendi el 1990. Quina agenda més apretada!! XDDD.

D'altra banda, abans de marxar hem de pensar en endur-nos el següent:
  1. Papers de la reserva amb ClickAir i Vueling per demanar els bitllets.
  2. Papers de la reserva a l'hotel.
  3. DNI o passaport.
  4. Roba (sí..., no us l'oblideu... ¬¬ XDDD).
  5. Altres estris personals.
  6. Jo, personalment, paper amb les dades de la UdL per demanar clemència davant de les diferents empreses d'aviació per tal que ens facin factures XDD.
  7. També jo personalment, el GPS per tal d'arribar a la terminal B de l'aeroport de BCN.
I crec que no m'oblido de res...

Aaaahhh, per cert..., aquí teniu un link dels hotels on haurem d'anar, el 158 és el nostre i el 8 és el de la conferència (de GoogleMaps).

Bé doncs..., de moment crec que ja està tot :D

Lisboaaaa...., espera'ns que venim!!!! :P

1 comentari:

Jesús Ojeda ha dit...

Tranquila que no marxarà gaire lluny, Lisboa... :P