dimarts, 4 de setembre del 2007

Nova aberració televisiva

Avui al Telenotícies Migdia de TV3 he vist una notícia que posa de manifest que els programes de tele-escombraria no només continuen vigents, sinó que augmenten en nombre i atrocitats.
Si no n'hi havia prou amb el "Gran Hermano" o el "GH Vip", amb "La Isla de los Famosos", "SuperModelo" o "Operación Triunfo" entre altres, ara, senyores i senyors, apareix en les pantalles dels nord-americans un nou reality-show titulat "Kid Nation".
Aquest cop no es tracta de veure adults comportant-se com si el més important fos no tenir dignitat; tampoc és qüestió d'observar la millora en les aptituds musicals d'alguns joves... Aquesta vegada va molt més enllà i el programa consisteix en agafar 40 nens d'entre 8 i 15 anys i deixar-los en una ciutat típica de l'oest (sí, sí, aquelles de les pel·lícules del Clint Easwood) per veure com se les maneguen per sobreviure sols. La qüestió d'aquesta gran investigació científica és veure com es crea una societat, és a dir, com, de manera natural, s'organitzen les feines, es creen els lideratges, es componen els diferents grups socials... Tota una meravella de l'espectacle que aguditza la crueltat pagant als pares de la canalla $5000 per fill per tal que no es pugui denunciar a la companyia televisiva en cas que algun dels infants en surti malparat. Evidentment, no hi ha només això, sinó que el director de la companyia que ha tingut aquesta brillant idea també premia a les famílies dels nens i nenes que han tingut un paper destacat en la societat que neix del programa amb $20000.
Què voleu que us hi digui..., a mi, si no em donen $5001 per fill meu que entri en el programa i després no em fan un premi de $20100 no deixo que cap fill meu hi participi. Home, com a mínim guanyem diners posant en risc la integritat de la nostra mainada no?!

Quina serà la següent bestiesa que s'inventaran els canals de televisió per a tenir més rati televisiu, per aconseguir més "aborregats" que es passin les hores davant de la caixa tonta mirant xorrades i aprenent coses tant importants com: "què és més morbós, que una serp cascabell piqui a un nen o que el famós de torn s'hagi posat al llit amb la Beckam?".

Si voleu més informació sobre aquest nou "reality-show" que es realitza en terres mexicanes (concretament a la ciutat de Bonanza) aquí us deixo dos enllaços:
Article de premsa
Pàgina del programa - Cadena televisiva