dimarts, 29 de juliol del 2008

Party, party, partyyyy....

Doncs aquí estem, retransmetent en directe des de la Campus Party 2008.

Ahir va ser l'inici d'una setmana viscuda entre el "frikisme" ocasionat per gust als ordinadors i a la informàtica en general. Un dia llarg , de calor i cues interminables, però al final va pagar la pena :D

Així doncs, podem dir que a les 4:00 passades ja estàvem aposentats en els nostres llocs de batalla, amb les etiquetes anti robatori posades a la pantalla i a la torre i a punt per començar l'atac. Només faltava una cosa, l'electricitat... XDD. No va ser fins a les 5:00 i alguns minuts que van venir uns tècnics electricistes per tal de mirar que passava i detectar que el lladre d'un dels "campusers" de la nostra taula feia un curt-circuit. Tant sols va ser treure aquell lladre i tot perfecte! Aaaahhh, i la gent de l'"staff" (el personal de la Campus) realment és molt simpàtica i agradable!!

Un cop amb corrent elèctrica tant sols quedava obrir l'ordenador i començar la gresca. I així va ser i, el primer a fer, instal·lar el DC++ per a Linux per tal de poder baixar cosetes (he trobat documentals del Titànic!!!!).

D'aquesta manera, entre anades i vingudes a presentacions, visites a la resta de pavellons i zones, partides als jocs, anàlisi del personal per veure què es pot descarregar i tot plegat es passa el temps prou entretingut! :D

En el pròxim post intentaré pujar algunes fotografies interessants (ordinadors increïbles, robots, en Tim Berners-Lee, Enjuto Mojamuto... :P)

I per més informació visiteu la web de la Campus Party 2008 i no us perdeu la galeria de fotografies a Flickr i el Blog de l'Hèctor!