dijous, 11 de setembre del 2008

El Show Pinyana-Montcada continua...

Resulta que farà un parell de dies va sortir publicat un article a la Mañana on s'hi deia que la Paeria farà un estudi per tal d'intentar arreglar la situació dels veïns de Montcada en relació a l'aïllament que sofreixen des de la inauguració de les obres de Pinyana i de l'Arnau de Vilanova.
El curiós del cas és que necessiten realitzar un projecte que durarà 3 setmanes per arreglar la pífia que van cometre al nostre barri. Tres setmanes??!! Doncs hauran de sortir unes idees molt brillants i se'ns hauran d'acabar els problemes de trànsit, perquè tres setmanes són molt de temps per solucionar les dificultats de moviment de la zona!
Au, que si volen ja els dic jo què cal fer i, com que a mi no em pagaran, tots aquests milionets que s'estalviaran i que podran utilitzar per fer una mariscada. Atenció, que presento el meu projecte urbanístic pel Camí de Montcada, eh?

La solució recau en esborrar el carril bicicleta que hi ha a la baixada de l'Arnau i restaurar la circulació tal i com estava abans de la creació del nou pàrquing i de l'Avinguda. És a dir, permetre que el Camí de Montcada sigui de doble sentit en tota la seva longitud, especialment en els seus inicis (des de la rotondeta que hi ha davant del Gindàvols -on conflueixen el Passeig Onze de Setembre, el carrer Roda d'Isàbena i el propi camí- fins a la rotonda d'Avinguda Pinyana amb Montcada).
D'altra banda, si el carril bici és imprescindible, es poden aprofitar els terrenys expropiats per tal d'eixamplar la via de comunicació amb una vorera ampla que permeti el pas de vianants i de bicicletes al mateix temps.

De totes maneres, s'agraeix que, com a mínim, diguin que estudiaran la situació..., encara que després ens tornin a prendre el pèl.

P.D.: Per tal de veure l'article del diari, podeu buscar-lo a la web de la Mañana, en l'apartat de Lleida, a dia 09/09/2008 (no l'he pogut penjar aquí ja que la pàgina no presenta els enllaços directes).