diumenge, 27 de maig del 2007

Destinació... Lisboaaa

Ja està tot apunt pel gran viatge de demà:
  1. Estris de bany i personals
  2. Pijama, roba i roba interior
  3. Bolso
  4. Documentació
  5. Papers dels vols i de l'hotel
  6. GPS
  7. Música
Ara només ens queda esperar aquesta nit a les 3:30, quan començarà tot el moviment frenètic: aixeca't, esmorza, vesteix-te (un fet important..., que ja me l'oblidava...), renta't la cara i les dents, posa la maleta al porta-equipatges del cotxe, acomiada't dels pares i del Pàstor (sí, sí, del meu gos també, que me l'estimo molt!!) i marxa de casa cap allà les 4:30 de la matinada per tornar-hi 3 dies més tard.
Un cop el cotxe ha sortit fora del garatge encamina't cap al Simago (vaaaaleeee..., Esclat, però això serà com el Carrefour, que sempre es coneixerà com el Prika XDDD) i recull a la Miri. Un cop la maleta de la Miri i la Miri estiguin instal·lades al cotxe passa pel PCBox de Dra. Castells a buscar als nois (apa..., les botigues no us queixareu, eh?, que us anuncio gratuïtament... ¬¬). Així doncs..., un cop els nois i els seus equipatges també estiguin dins del meu estimat Seat (que mono ell :D) ens dirigirem a buscar l'autovia per encaminar-nos cap a l'aeroport de BCN, camí que més o menys ja sé fer perquè ahir, dissabte dia 26, hi vam anar amb el Jesús pel que pogués ser.... Sí, sí..., com a la guerra..., vam anar a inspeccionar el terreny per després indicar a les tropes si podien avançar o no XDD. A més a més, també ens vam assabentar que, com que vam comprar els bitllets d'anada a la web de ClickAir (no hi podria haver una miqueteta de comissió?..., només una miqueteta... :(), s'haurà de demanar la factura a la mateixa companyia trucant al seu número de telèfon que una senyoreta d'Iberia em va donar molt amablement (tot i que després vam descobrir que el podíem haver tret d'un gran cartell que hi havia just a l'entrada de la Terminal B de l'aeroport).
Aaaahhhh..., i una pregunta que se m'acut... Als animals els agrada viatjar amb avió? O és que ahir hi havia una reunió de cans al "Hall" de l'aeroport? Perquè mira que ens em vam arribar a trobar, eh? XDD

Estic il·lusionada :D, que ahir vam arribar a l'aeroport!!! XDDDD. Vale, vale, és una xorrada com una catedral, però què voleu que hi faci..., a mi em fa il·lusió :D.

Recordeu-vos dels papers que hem de dur i ens veiem tots plegats demà!!! :D

P.D.: quina son partirem... XDDD
P.D.2: hi haurà una miqueteta de turbulències (sense que ningú prengui mal, eh?).... (ditets)? XDDD