dimecres, 2 de gener del 2008

Ja som de Lleida!!

Senyores i senyors, Ladies and Gentelmen, amb el nou any 2008 el meu barri entra a formar part completament de Lleida!!
Fins fa ben poc tant la meva zona com els seus voltants només comptàvem pel senyor Alcalde per comptabilitzar impostos. Com tots bons ciutadans pagàvem tot el que marca la llei, però un dels impostos era "obligatori": l'impost de circulació. I això era així perquè fins el dia 19 de Desembre de 2007 la zona de Vila Montcada i entorns no tenia servei d'autobusos. El molt bon senyor Ros ens tenia deixats de la mà de Déu, a tots nosaltres i, sobretot, a tots els avis que viuen per aquí i pels quals és força difícil pujar la costa de l'Arnau de Vilanova, amb la qual cosa depenien totalment dels seus cotxers o dels seus familiars.

Però ara ja està, han posat el Tanatori i ja tenim Autobús, concretament el número 17!
Si les coses es fessin com s'han de fer en el moment que s'han de fer, a mi, ni tant sols m'hauria fet falta treure'm el carnet de conduir, ja que podria haver agafat el bus a la cantonada del carrer de casa i m'hauria deixat a l'inici del carrer de les universitats de Cappont. Llàstima que ara ja hagi acabat les classes...

No obstant, donar les gràcies al nostre molt estimadíssim Alcalde per recordar-se que, tot i que les enquestes indiquin que els vots massius al seu partit venen d'altres barris, també hi ha altres ciutadans que, de tant en tant, necessiten serveis bàsics.
Ja pot estar content senyor Ros, ara ja podrà criticar-nos que no estiguem conscienciats amb el medi ambient quan no agafem el bus i, a més a més, serà una crítica amb fonament, cosa que fins ara era impossible!

P.D.: Per si hi ha algú que no se n'ha adonat: llegir en to irònic :P