dimecres, 30 de juliol del 2008

Tercer dia de la Campus!

Avui ha estat un dia força complet i divertit (això d'anar voltant amunt i avall veient coses, persones..., m'encanta!!).

A continuació, cinc cèntims del que hem fet:

Per fi he vist a l'Actroid_Der2 (podeu veure una fotografia a sota) en funcionament! És realment fantàstic, parla perfectament, i es mou amb una naturalitat força aconseguida!

Ah!, i fixeu-vos en el detall: porta identificació de personatge invitat a la Campus! A aquest pas els robots aviat es faran els amos del món!! XDD

D'altra banda, en la mateixa zona de Campus Futura hem pogut provar diferents jocs i simuladors de realitat augmentada. Fantàstic!!


També hem anat a la zona d'oci per trobar-nos la batalla de Sumo que hi ha a la fotografia!! Quin fart de riure! Ara ja només queda intentar provar els simuladors que hi ha per allí. Han de ser fantàstics!!



Finalment, hem assistit a la presentació d'Spore, el nou videojoc d'EA Games i dels mateixos creadors de les sagues The Sims i SimCity, el qual promet força! :D. Ara ja només queda fer un mostruet per participar en el concurs!

1 comentari:

Dori ha dit...

alaaa alaaa como molan los sumos-messenger XDDDDDDDDDDD

Parece que os lo estais pasando bienn jiji
mu bien mu bien!! asi me gusta jejej
Muaaaaaaaaaaaaa***