dimarts, 8 de juliol del 2008

Un pas més

Déu ni do quins dies més moguts estem tenint!

El dia 26 les Orles de la primera promoció del Màster (2006-2008). Mira que anàvem tots ben guapos i guapes!! Ara però, la festa va acabar passada per aigua a causa d'una d'aquelles tempestes d'estiu que tant m'agraden a mi (tot i que prefereixo que m'enxampin sota cobert... XDD).

El dia 30 vam presentar el nostre TFM!! Sí, sí, ja som Màsters en Enginyeria del Programari Lliure!! Va ser un dia mogut anant amunt i avall per tal d'anar a buscar als professors a l'estació i tornar-los a portar (això de l'AVE és un gran encert XD), però va pagar la pena! :D

El dia 3 cap a Barcelona a parlar de la feina que hem de fer durant l'estiu i, a la tarda, a donar tombs per la ciutat a la recerca d'un "ES LLOGA" o d'aquell barri que ens robi el cor als 4 mosqueters que volem viure junts.

Pel que fa a la resta de dies..., un no parar amunt i avall arreglant els papers de la secretaria per tal de tramitar el títol universitari i enllestir la paperassa necessària per tal de fer els preparatius de la matrícula al doctorat.

Ara sembla que ja està tot arreglat, tant sols queda deixar enllestit el PC per tal de poder-li donar canya altre cop. Ubuntu "Hardy Heron", ja vinc!!!

2 comentaris:

Dori ha dit...

aiiix aiiixxx cuanto ajetreooo!!!
dia d las orlaass wayy y trabajo waayy jeje :)
xoo vosotros siempree estais con trabajoo.. hay k verrr..
bsitOOOOsssssss*******

Milana ha dit...

Somos masoquistas Dori.... :'(

La lástima del día de las orlas fué que al final no pudiste venir al Gurugú porque se hizo demasiado tarde..., jops... :(

Esto lo tenemos que arreglar, un día tendremos que ir :D